De verjaardagservice van Jacobs Rips reclame en promotieartikelen verzekert u van een positieve verrassing bij uw klanten en zakelijke relaties op een van de meest directe en persoonlijk momenten in hun leven: hun verjaardag!

Weet u nog wat er gebeurt is met uw kerstgeschenken van afgelopen jaar? Werd dit door uw klant gewaardeerd? Of is uw geschenk samen met alle andere kerstgeschenken van onder andere uw concurrenten verloot onder het personeel?

Persoonlijk

De verjaardagservice is de meest persoonlijke manier van relatiemanagement. Bij uw geschenk wordt een felicitatie gestuurd op het briefpapier van uw onderneming uit naam van u of uw vertegenwoordiger.

Alle soorten geschenken, voor ieder budget

U bepaalt wat u besteedt. Voor ieder budget zijn er leuke mogelijkheden. Van een mooie fles wijn tot een feestelijk bierpakket of een blijvend geschenk, alles is mogelijk. Jacobs Rips heeft een voortreffelijke collectie wijnen en feestelijke cadeau’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geen extra moeite

De verjaardagservice is een full service concept. Het enige wat u hoeft te doen is de gegevens van uw relaties aan te leveren. Desgewenst vullen wij de ontbrekende gegevens (zoals geboortedatum) aan. Wij zorgen ervoor dat uw relatie op zijn of haar verjaardag uw geschenk uit uw naam ontvangt. Het enige wat u hoeft te doen is de reacties af te wachten!

Zeker van een perfecte verzorging

Bij Jacobs Rips kunt uw vertrouwen op een perfecte verzorging waardoor u en uw bedrijf zich schitterend presenteren.

Neem contact met ons op voor een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-22459336 om de mogelijkheden te bespreken

B&C Promotiekleding


Klik hier voor onze scherp geprijsde werk en promotiekleding.
Ideaal voor een sportdag, evenement, familiedag of als relatiegeschenk.

Go to top
JSN Nuru 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework