Van ontwerp tot montage, bent u bij ons aan het goede adres! Wij leveren u een perfect resultaat tegen een messcherpe prijs!

Jacobs Rips realiseert reclame-uitingen zowel indoor als outdoor. We beschikken over een ruime hal waar zelfs volledige vrachtauto's beletterd kunnen worden. Verder hebben wij uiterst moderne computergestuurde snijapparatuur en een geavanceerde printer waarmee alle mogelijke materialen full-color bedrukt kunnen worden, zoals folie, banners en canvas.

AUTOBELETTERINGEN

Autobelettering is effectief. Een bedrijfswagen met reclame wordt gezien en herkend. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden. Van eenvoudige belettering tot complexe full-color belettering.

U bepaalt hoe uw bedrijfswagen eruit moet zien en wij zorgen voor een professionele uitvoering. U ontvangt van ons een full-color werktekening waarin uw eisen en wensen zijn verwerkt.

Desgewenst ontwerpen wij voor u uw huisstijl. De belettering kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht doordat wij gebruik maken van een hoogwaardige folie met een garantie van 5 tot 12 jaar. Natuurlijk kan uw reclame ook geschilderd of gespoten worden.


FULL-COLOR PRINTING


Wij kunnen ook full colour printen middels een  Mutoh Value Jet 1604. De Mutoh ValueJet 1604 is een hoge resolutie printer voorzien van de bekende Eco Solvent Ultra inkt. De Eco Solvent Ultra inkt print op ongecoate media en heeft een buitenduurzaamheid van 3 jaar. De printer kan media verwerken tot een breedte van 1.625 mm en is daarmee bij uitstek geschikt voor de productie van full-color afbeeldingen op vrijwel alle materialen. Tevens kunnen wij uw full-color afbeeldingen lamineren, zodat deze niet alleen binnen, maar ook buiten toepasbaar zijn en dat ervoor zorgt dat de levensduur ervan verlengd wordt.
De mogelijkheden met deze printer zijn legio, o.a.:

- stickers
- posters
- projectborden
- banners / spandoeken
- afbeeldingen op canvas
- transparante foto op raam
- presentatiesystemen
- full-color autobelettering

PAND BELETTERING / BEWEGWIJZERING

De uitstraling van uw pand bepaald voor een groot gedeelte uw imago.  Jacobs Rips Reclame zorgt dat u opvalt in het straatbeeld en voor een uitstraling die bij u past. Of het nu gaat om freesletters / lichtzuilen of bewegwijzering.  Vraag naar de mogelijkheden.

B&C Promotiekleding


Klik hier voor onze scherp geprijsde werk en promotiekleding.
Ideaal voor een sportdag, evenement, familiedag of als relatiegeschenk.

Go to top
JSN Nuru 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework