Breadcrumbs

Een passend en professioneel logo of compleet ontwerp is vaak net even moeilijker dan het lijkt. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch toepasbaar en het moet natuurlijk bij uw bedrijf passen. Juist dan voegt uw huisstijl iets toe aan uw bedrijf en zorgt het ervoor dat u herkenbaar bent en u de juiste doelgroep aanspreekt.

Ontwerpen van Jacobs Rips worden altijd in samenwerking met u als klant gemaakt zodat u een logo, een brochure, een reclamefolder of een huisstijl heeft dat naadloos aansluit bij uw bedrijf. Alles binnen een van te voren overeen gekomen budget zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bel voor een gratis intake gesprek en leer wat de mogelijkheden zijn.

Starterspakket

Als startend bedrijf komt er veel op je af. Er moet ontzettend veel geregeld worden. De ambities zijn groot, maar het budget vaak nog niet.

Jacobs Rips heeft speciaal voor startende bedrijven enkele pakketten met ontwerpen van logo, huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, advertenties etc. samengesteld waardoor je meteen goed voor de dag komt tegen vaste pakketprijzen.

B&C Promotiekleding


Klik hier voor onze scherp geprijsde werk en promotiekleding.
Ideaal voor een sportdag, evenement, familiedag of als relatiegeschenk.

Go to top
JSN Nuru 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework